top of page
  • Foto van schrijverclarine73

Blenden, hóe dan!!??

Kruiden, coach, therapeut, moeder, partner, mens, etc.


Het zit er allemaal in, in mij dan hé! Eén geheel dus, simpel zat.

Net als dat jij een geheel bent.


Hoe moeilijk kan het zijn om daar even een website bij te maken?

'Even alles beetje blenden' kreeg ik als advies. Oftewel...

Gewoon ff je doelgroep bepalen.

Afstemmen die boodschap van je.

Je creatieve kant inzetten voor de kleuren en vormen.

En hoppa, klaar.


Nou echt niet dus hè!! Het is een megaklus voor me. Ja, al die rollen zitten in mij. Maar hé, ze zijn nogal verschillend van elkaar. Elke rol spreekt een ander stukje van mij aan, maar zeker ook van jou. Het ene interesseert je wellicht, het andere misschien helemaal niet. Het maakt mij compleet ja. Zonder het één, zou het ander niet hetzelfde zijn. Geldt dat dan ook voor een website? Als ik de kruiden weglaat hier, komt dan de coaching beter naar voren? Of kan ik beter alleen de therapeutische kant op de site zetten? Of meerdere websites?


....zomaar even een kijkje in mijn hoofd van het afgelopen jaar....


Nog los van het feit dat een website bijna voelt alsof de hele wereld elke dag door mijn ramen naar binnen zit te koekeloeren. Dus ook een mening kan vormen over wat ik doe. Als dat positief is, lekker!!! Als dat minder positief is, wow, dikke trigger voor me. Als jij niet in mij gelooft, geloof ik dan nog wel in mezelf? Als jij niets hebt met wat ik doe, is het dan wel de moeite waard? Oude stukken opruimen heet dat. Geconfronteerd worden met je pijnpuntjes, ernaar kijken, checken of ze er nog toe doen, en het liefst loslaten.


Dus gewoon doen Clarine! Hoppa, laat zien wat je doet, kunt en waar je in gelooft. Nee, zeker niet iedereen zal dit aanspreken. Zeker zullen er zijn die het helemaal niets vinden. Zeker zullen er zijn die het op hun manier anders doen en willen. Die er een mening over hebben die niet positief is. Gelukkig maar, dan blijft er iets te kiezen;)


Puntje bij paaltje, hier is de website, met een paar van de dingen die ik doe en waar ik in geloof.


Puur, gevoelig, natuurlijk!


(ik voel nog een blend van de twee bedrijfsnamen aankomen;)40 weergaven0 opmerkingen
Post: Blog2_Post
bottom of page